3 grunde til at du har brug for en digital opskriftsdatabase 3 years ago

Du har måske lige åbnet din nye restaurant eller været i branchen i de sidste 20 år. Om ikke andet forsøger du at fremkalde følelsen af bedstemors spisestue i din restaurant.

Men du ville være hårdt presset, hvis du skulle styre dit køkken som hendes. Tiden er forbi med den lille sorte bog med opskrifter. Flere restauranter end nogensinde bruger opskriftsdatabaser til bedre at styre deres køkkener, holde omkostninger og lagerforbrug konsekvent og gøre driften mere effektiv.

Der er mange måder at opbygge en database med opskrifter på. Nogle bruger regneark, andre bruger specialiseret software til at gemme og få adgang til dem. Opskriftsdatabasen fungerer som en grundlæggende del af den daglige drift og informere om alt fra, hvordan dine kokke laver maden til hvilke omkostninger, der er forbundet med produktion af maden. Uanset hvad du vælger, er der tre hovedårsager til, at du bør implementere en opskriftsdatabase.

1. Hold bestillinger og oplevelsen konsekvent

En af de vigtigste grunde til at have en digital opskriftsdatabase er at skabe en ensartet oplevelse. Konsekvente opskrifter fører til konsekvente resultater, som er afgørende for at opbygge kundeloyalitet og gode anmeldelse på anmeldelsesfora såsom Trustpilot.

Ligeledes kan en opskriftsdatabase altid tilgås og holdes unik. Det kommer særlig til sin ret, når du skal onboarde nye kokke i din restaurant. De nye kokke behøver blot et login til opskriftsdatabasen og så kan de ellers starte oplæring på samme måde som den forrige kok blev oplært. Det sparer dig for en masse tid på at oplære nyt personale.

At føre en digital oversigt over alle dine opskrifter kan føre til forbedre effektivitet i køkken og ude i restauranten. Det forbedrer i sidste ende din drift i hele din forretning.

2. Hold et effektivt lager

Ved at holde en database med opskrifter kan du lagerføre dine opskrifter og få indsigt i, hvordan dine menupunkter fungerer. Sporing af beholdning på opskriftsniveau kan hjælpe dig med at forstå omkostningerne ved solgte varer for hvert menupunkt, så du kan sammenligne omkostningerne ved en opskrift med dens genererede indtægter.

3. Ryd op i bøgerne og planlæg en langsigtet fortjeneste

En opskriftsdatabase hjælper også med dit regnskab. Databasen fungerer som kilden, der kan forbindes mellem omkostninger og fortjenesten. Opskriftsdatabasen kan holdes op mod salgsdata og hjælpe med at fortælle dit vareforbrug og dækningsgrad i realtid.

Databasen hjælper dermed ved at reducere din regnskabsmæssige arbejdsbyrde, gør dine beregninger mere præcise og forbedrer effektiviteten af dine beslutninger.

Når alt kommer til alt er en digital opskriftsdatabase meget vigtig da den i høj grad hjælper med at reducere dine omkostninger og øge fortjenesten.

Artboarddssd

Commenting is Disabled on 3 grunde til at du har brug for en digital opskriftsdatabase