Bliv forhandler af Danmarks bedste Food Management System

Du hjælper sikkert allerede restauranter, caféer og kantiner med at skabe en bedre bundlinje? Tilføj CalcuEasy til din værktøjskasse og vækst din egen forretning med tilbagevendende indtægt.

Udvid dine tilbud

Tilføj back-of-house til din front-of-house løsning. Tilbyd dine kunder et fantastisk system til at minimere deres omkostninger og forbedre bundlinjen

Bliv godt betalt

Byg en økonomisk bæredygtig indkomststrøm. For hver gang dine kunder fornyer deres betaling i CalcuEasy, bliver du betalt

Boost kendskabsgraden

I vores partnerprogram booster vi din forretning gennem vores fælles kunders succeser. Det er en win-win.

Giv dine kunder succes med højere indtjeningsgrader

I en hård og konkurrencepræget restaurationsbranche er det vigtigt konstant at sørge for at have så høje indtjeningsgrader på sine retter som muligt. Det kan du sikre dine kunder ved, at de hele tiden har styr på deres faste og variable omkostninger.

Med CalcuEasy kan du hjælpe dine kunder med hele tiden at holde omkostningerne nede. Du kan konstant overvåge hvilke retter, der er mest profitable. Dette giver dig mulighed for at rådgive dine kunder i, hvilke retter der skal promoveres, således der laves så høj en omsætning som muligt.

Skab profit til dine kunder med CalcuEasy

Har du lyst til at høre mere om vores partnerprogram?

Så tilmeld dig ved at trykke på knappen herunder. Så kontakter vi dig og tager en uforpligtende snak om dine muligheder med CalcuEasy.