Derfor er det værd at investere i automatiserede løsninger til sin restaurant 4 years ago

Teknologi til din restaurant

Teknologi til restauranter er allerede ved at blive den nye standard i restaurationsbranchen. Og med covid-19 pandemien taget i betragtning, er der en rigtig god ide i at automatisere sine løsninger, da der på sigt kan være mange penge at spare. Det vil styrke effektiv forretningsdrift, bedre kundeservice, øge indtjeningen og ikke mindst gøre din forretning med bæredygtig. Fastfood giganterne som MC Donalds og Burger King har i flere år været på forkant med teknologien i restaurationsbranchen. Men i de seneste år, er mindre restauranter også begyndt at se fornuften i implementering af teknologi, der kan effektivisere arbejdsprocesserne.

Der er efterhånden et stort udvalg af teknologiske løsninger på markedet. Trods det følger mange stadig de traditionelle metoder til at drive forretning. Det er rigtigt, at der er ulemper ved implementering af ny teknologi. Det kan tage tid at vænne sig til nye systemer og der kan lejlighedsvis være softwareproblemer, der skal håndteres. Men det positive ved at bruge smarte teknologiske løsninger er, at din forretnings arbejdsgange kan automatiseres og du i sidste ende derfor kan højne muligheden for en højere profit eller indtjening. Her kommer nogle forslag, hvor teknologi kommer til sin ret i restaurationsbranchen:

 

Effektivt forretningsflow

Det mest afgørende i en restaurationsvirksomhed er, at der er et fornuftig og automatiseret flow i driften. Det gælder både ude ved gæsterne og inde i køkkenet. Sikrer man en effektiv drift, højnes mulighederne for at sikre et økonomisk overskud. Automatiske food management systemer integreret med POS-systemer hjælper med at håndhæve, at omkostningerne ikke overstiger omsætningen. I en række POS-systemer findes også ordresystemer, der giver køkkenet besked, når der er lavet en bestilling fra en kunde. Et POS-system med ordrestyring sikrer en lavere tilberedningstid og at gæsterne får deres mad på samme tid. Det giver tilfredse kunder.

Lagerbeholdning kan være en sprængfarlig bombe, hvis du ikke har styr på, hvilke råvarer der ligger der. I et food management system kan du kontrollere din lagerbeholdning og sikre maksimal udnyttelse af dine ressourcer.

 

God kundeservice

Det kan være værd at fokusere på god kundeservice. At yde høj kvalitet af kundeservice gør praktisk talt, at dine kunder vender tilbage. Tekniske løsninger som bestillingssystemer på tablets samt lagerbeholdningsplatforme gør, at du kan yde en bedre kundeservice. Digitale ordresystemer kan forbedre kundeoplevelsen og særligt, hvis dit segment er millennials eller generation Z, da denne kundegruppe hurtigt er stand til at håndtere denne slags bestillingsterminaler. Når du kobler dit bestillingssystem op til et system, der kan identificere lagerbeholdningen, sikrer du, at dine kunder ikke går glip af deres yndlingsret på grund af mangel på råvarer.

Under lockdown af landet, har flere restauranter og caféer måtte ty til alternativer for at opretholde omsætningen. Det har gjort, at restauranter og caféer midlertidig eller permanent har omlagt deres forretning til take-away. Og da det de første måneder ikke har været muligt at spise ude på restauranterne, har take-away derfor været et alternativ, vi har taget til os. Restauranter der har valgt at lave en hel eller delvis omlægning til take-away, har højst sandsynligt serveret deres retter for målgrupper, de aldrig har serveret for før. Dette gør sandsynligvis, at disse restauranter fremadrettet har sikret sig nye kunder og opretholdt en god kundeservice trods svære tider under corona-krisen. For at restauranterne har kunne omlægge til take-away, har det også gjort, at deres POS-system skulle justeres og bestillingssystemerne modereres. Dog har det gjort, at take-away løsningen både har været automatiseret for kunden samt for restauranten.

No Replies on Derfor er det værd at investere i automatiserede løsninger til sin restaurant

Commenting is Disabled on Derfor er det værd at investere i automatiserede løsninger til sin restaurant