Husk allergene-mærkning, når du sælger Take Away online 4 years ago

Er din virksomhed hoppet med på Take Away bølgen? Det er der rigtig god grund til i disse corona-tider, hvor der skal tænkes kreativt for, at virksomheden holder gang i ”omsætningshjulene”. Restaurationsbranchen er så småt åbnet igen – dog med restriktioner, der skal tages højde for. Derfor er Take Away også stadig en vigtig indtjeningskilde og måske for mange restauranter og caféer en indtjeningskilde, der er kommet for at blive.

Ved salg af Take Away er det vigtigt, at man husker, at salg af fødevarer via digitale platform er omfattet af fødevarelovgivningen. Tine Skriver, fødevarechef ved Horesta, har tidligere udtalt i et notat i Horesta:

”Ved salg af ikke-færdigpakkede fødevarer skal der medfølge information om allergener. Det skal virksomheder huske, hvis man for eksempel sælger take away eller sælger Take Away via e-handel. For selvom nye initiativer hurtigt tager form, så må det ikke ske på bekostninger af gæsternes sikkerhed,” udtaler hun.

Læs mere her.

 

Lav allergene-mærkning i CalcuEasy

I CalcuEasy kan du hurtigt og nemt angive allergener på alle retter og menuer. Med få klik kan du have dine opskrifter klar til, at dit personale kan anvende allergene-mærkningen i forretningen.

Hurtigt og nemt

Tilføj alle allergener til din opskrift med få klik.

Simpel visning til dig og dine kollegaer

På din opskrift kan du med det samme se alle allergener, som er forbundet dertil.

Ønsker du at vide mere om allergene-mærkning i CalcuEasy? Så opret en gratis bruger eller tag kontakt til os på tlf. 20301940.

No Replies on Husk allergene-mærkning, når du sælger Take Away online

Commenting is Disabled on Husk allergene-mærkning, når du sælger Take Away online