Forbind dine salgsdata og få realtidsindsigt i dit forbrug og fortjeneste

Analyser dine salgsdata med dine omkostninger og få stærk indsigt i dine kunders ønsker og behov. Forstå hvad du skal tilbyde og hvornår.

Tag værdifulde beslutninger

Stop med at lave antagelser! Se hvad du egentlig tjener på din daglige produktion.

Få hurtig data

Fordi CalcuEasy forbinder data gennem systemet, får du værdifuld realtidsindsigt. Du kan se hvor profitable dine menuer og retter er og hvor du kan minimere dine omkostninger.

Vær på forkant med din bogholder

Med dag-til-dag indsigt i dine salg og omkostninger, behøver du ikke længere at vente en uge eller en måned på at få en rapport fra din bogholder. Du får den her i CalcuEasy.

Grav dybere i dine salgstal

Forbedre profitten med salgsdata

Indfri det fulde potentiale med dit Point of Sale system og CalcuEasy.

Sammenhold din omsætning med dine omkostninger og se hvad du i virkeligheden tjener.

Find din profit

CalcuEasy kortlægger og sammenholder dine omkostninger med dine salg. Vi fortæller dig hvilke menuer og retter, der giver dig det bedste overskud baseret på dine salgsdata.

Ranger dine menuer og retter ud fra bedste eller dårligste performance. Det giver mulighed for identificere de mest optimale menuer og retter, således du kan drive en økonomisk, sundere forretning!

Identificer også de råvarer, du anvender mest til hvilken pris og tag stilling til, om en råvare skal skiftes med en anden.

Hvilken afdeling performer bedst?

Se performance på dine afdelinger og se hvilke, der performer bedst takket være dine omkostninger sammenholdt med Point of Sale data.

Læs mere her

Se på få minutter dine bedst performende menuer og retter