Støt de lokale spisesteder. Det kan være deres redning 4 years ago

Støt lokale restauranter under corona-krisen

De seneste dage har flere restauranter og caféer begyndt at tilbyde take-away til deres kunder. Samtidig opfordrer forskellige aktører i branchen, at kunder bør støtte op om de initiativerne for, at spisestederne undgår at dreje nøglen.

Corona-krisen har allerede sat dybe aftryk i restaurationsbranchen, som blandt andet har ført til de første opsigelser af medarbejdere. Dog gør landets spisesteder en stor indsats i at være kreative for fortsat at kunne lave omsætning og derved holde på sine medarbejdere. Et af initiativerne er at tilbyde take-away til kunderne. Det har været tydeligt at følge på både facebook, instagram og linkedin, hvordan der de seneste dage er skabt en bølge af opfordringer fra restauranter, grossister og medier, at vi bør købe take-away for at støtte op om de lokale spisesteder. Opfordringen er vigtig. Og det vil i bedste fald sikre, at de lokale restauranter og caféer fortsat har deres eksistensberettigelse, når corona-krisen er overstået. I det følgende er eksempler på de opfordringer, der har været fra forskellige aktører de seneste dage:

Støt restauranter og caféerne

Støt ved køb af take-away, gavekort eller reserver bord ud i fremtiden

Ingen ved hvor længe virussen raserer og hvor længe, vi skal holde afstand til hinanden. Det eneste vi ved, er, at mange af vores lokale spisesteder i værste fald ikke ikke genåbner, når corona-krisen er overstået, hvis ikke de får den støtte, de fortjener. Derfor opfordres alle til at støtte de lokale spisesteder ved at købe take-away. Ring til din lokale restaurant og hør om de laver take-away. Chancen er stor.

Har du længe tænkt på at købe et gavekort til svigermor, så hun kan nyde en middag på den lokale restaurant? Så køb gavekortet nu.

Og måske du allerede ved, at bryllupsdagen til efterår skal fejres på restaurant? Så reserver nu. Reservationer giver ikke pengene i kassen nu og her. Dog er du med til at skabe håb hos restauratørerne om en lysere fremtid.

No Replies on Støt de lokale spisesteder. Det kan være deres redning

Commenting is Disabled on Støt de lokale spisesteder. Det kan være deres redning