Strukturer dine opskrifter

Det er rart at have styr på alle sine opskrifter

Det er rart at have styr på alle sine opskrifter og have dem samlet ét sted. Nogle gange kan de være svære at finde, fordi de ligger på nethinden eller er i et ringbind og det kan tage tid at bladre sig igennem junglen af papirer. CalcuEasy tilbyder nu en løsning, hvor du kan skabe dig et samlet overblik over køkkenets opskrifter. Når opskrifterne er oprettet i CalcuEasy, er de nemme at finde og du kan nemt navigere rundt i opskrifterne med en tablet imens, der røres i kødgryderne.

Opret ubegrænset opskrifter

I opskriftsmodulet kan du nemt og hurtigt oprette alle de opskrifter, du har. Det giver et samlet overblik over alle retter, I laver i køkkenet. Uanset hvor travlt der er i køkkenet, er det nemt og hurtigt at finde de opskrifter, I ønsker. CalcuEasy har nemlig sørget for at udvikle et brugervenligt og intuitivt opskriftsmodul, der mindsker timer på administrativt arbejde.

Når du opretter en opskrift i CalcuEasy, kan du indsætte et billede af retten. Dernæst udfylder du felterne med ”Navn”, ”Beskrivelse”, i hvilken ”Mappe” opskriften skal placeres, ”Enhed” og ”Mængde”. Når dette er udfyldt, tilføjer du alle de råvarer, som skal tilsættes i retten. Alle råvarerne tilføjes fra din egen råvareliste, som du hele tiden kan redigere og tilføje nye råvarer til. Når alle råvarerne er tilføjet, er der mulighed for at skrive en ”Fremgangsmåde”. Dernæst er opskriften færdig og oprettet. Du kan nemt gange opskriften op i den mængde/kuverter som det ønskes.

Konverter opskrift til kalkulation

Har du brug for at kende kostpris og udsalgspris på din opskrift? Så kan du nemt konvertere dine opskrifter til kalkulationer. Som standard kan du konvertere alle dine opskrifter til kalkulationer og du kan til enhver tid redigere køkkenprocenten eller udsalgsprisen på kalkulationerne og justere dem individuelt. Din opskrift findes derefter i både opskriftsmodulet og i kalkulationsmodulet. I begge moduler er der mulighed for at udskrive opskrifterne og kalkulationerne.