Forbedre produktiviteten og opnå ensartetshed på alle opskrifter

Forbedre og strømlign produktiviteten med vores intelligente opskriftsmodul. Få bedre arbejdsprocessor, tilføj alle medarbejdere og overhold fødevaresikkerheden.

Opskriftsunivers

Saml alle jeres opskrifter i CalcuEasy. Du får et godt overblik. Og det mest fantastiske er, at du får alle omkostningerne automatisk tilføjet uden at skulle røre en finger!

Vidensdeling

Tilføj alle dine medarbejdere til CalcuEasy. Det gør, at alle får del i de fantastiske opskrifter, som I bygger.

Allergener

Har du styr på allergenerne i dine retter og menuer? Få det her! Det nemt og giver dig en nøjagtigt overblik.

Det er rart at have styr på alle sine opskrifter og have dem samlet ét sted. Nogle gange kan de være svære at finde, fordi de ligger på nethinden eller er i et ringbind og det kan tage tid at bladre sig igennem junglen af papirer. CalcuEasy tilbyder nu en løsning, hvor du kan skabe dig et samlet overblik over køkkenets opskrifter. Når opskrifterne er oprettet i CalcuEasy, er de nemme at finde og du kan nemt navigere rundt i opskrifterne med en tablet imens, der røres i kødgryderne.

Opret ubegrænset opskrifter

I opskriftsmodulet kan du nemt og hurtigt oprette alle de opskrifter, du har. Det giver et samlet overblik over alle retter, I laver i køkkenet. Uanset hvor travlt der er i køkkenet, er det nemt og hurtigt at finde de opskrifter, I ønsker. CalcuEasy har nemlig sørget for at udvikle et brugervenligt og intuitivt opskriftsmodul, der mindsker timer på administrativt arbejde.

Når du opretter en opskrift i CalcuEasy, kan du indsætte et billede af retten. Dernæst udfylder du felterne med ”Navn”, ”Beskrivelse”, i hvilken ”Mappe” opskriften skal placeres, ”Enhed” og ”Mængde”. Når dette er udfyldt, tilføjer du alle de råvarer, som skal tilsættes i retten. Alle råvarerne tilføjes fra din egen råvareliste, som du hele tiden kan redigere og tilføje nye råvarer til. Når alle råvarerne er tilføjet, er der mulighed for at skrive en ”Fremgangsmåde”. Dernæst er opskriften færdig og oprettet. Du kan nemt gange opskriften op i den mængde/kuverter som det ønskes.

Lav opskrifter med dine råvareindkøb

Alle dine opskrifter laves lynhurtigt med dine daglige råvarer. Dine råvarepriser synkroniseres dagligt, således du altid har de de rigtige råvarer lige ved hånden. På råvarerne kan du tillægge allergener. Det betyder, at dine opskrifter automatisk får pålagt allergener. Det giver dit personale og dine gæster en ekstra sikkerhed.
Se vores samarbejder med grossister. Med disse grossister får du automatisk opdateret din råvareliste, således du altid har opdaterede råvarer og råvarepriser. Læs mere her.