To-Go drinks og cocktails kan opretholde salg og hjælpe din restaurant gennem corona lockdown 3 years ago

Der er en udbredt enighed blandt restaurant- og caféejere om, at salg af alkohol generelt har en høj fortjeneste. Den nuværende begrænsning i at kunne servicere kunder i restauranten eller caféen gør midlertidig, at salget af alkohol udebliver i stort omfang. Det går ud over økonomien og kan være en af årsagerne til, at man er økonomisk hårdt presset. I mens det kun er muligt at sælge sine retter via take away, bør man også tænke, hvordan man kan øge salget med en cocktail, øl eller andre drikkevarer. Som kunde vil man føle, at man får en større helhedsoplevelse, når maden og drikkevarerne bliver nydt hjemme i stuerne.

I modsætning til fødevarer går der lang tid før alkohol går på dato. Det giver operatører tid til at eksperimentere med menukortet og identificere de specielle detaljer, der fungerer for målgruppen. Der skal ligeledes annonceres omkring det nye menukort med de nye drinks muligheder.
I øjeblikket keder gæsterne sig derhjemme. Når de ser, at yndlingsrestauranten bliver kreativ og kredser om kundeoplevelsen, skiller den sig ud fra andre. Glem heller ikke, at den kreative proces muligvis også gør det mere interessant for dine kollegaer, hvor kreativiteten kan være begrænset i disse covid-19 tider.

Salg af alkohol som to-go ordrer har allerede givet mange restauranter en øget omsætning, men det er ikke en vaccine og redder ikke den nuværende situation. Ikke desto mindre kan det hjælpe til at komme mere komfortabelt igennem krisen. Generelt så er det som i mange andre tilfælde med salg i restaurant og café, at sådanne tiltag afhænger af koncept, placering og kundebase.

 

Gør dine cocktails To-Go attraktive

Nogle kunder drikker øl og vin. Andre drikker cocktails. Og læsere af dette skriv vil måske tænke, hvordan det kan være muligt at lave cocktails lige så attraktive som, når de serveres på restaurant eller café. Omvendt kan du spørge, hvad alternativet er for dig og gæsten. Gæsten kan selvfølgelig købe råvarerne i supermarked og selv begynde at eksperimentere med gode cocktail opskrifter. Men det er dig, der er eksperten og det er absolut muligt at lave en velsmagende og smuk cocktail ”To Go”. Tænk eksempelvis i cellofan poser, der har et let glimmer og med en lynlås i toppen, som holder på væsken. Tilføj parasoller og smarte sugerør og tillæg ligeledes, at foråret er lige om hjørnet og folk begynder at komme ud på gaderne. Sæt derfor også et label på dine cocktails, så folk kan se, hvor de smagfulde og populære cocktails kan købes. Det kan blive et hit!

 

_____

Ønsker du hjælp til at få kortlagt, hvad du potentielt set kan tjene på dine To-Go drinks og cocktails? Så tag kontakt til os og så en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning! 

 

 

Commenting is Disabled on To-Go drinks og cocktails kan opretholde salg og hjælpe din restaurant gennem corona lockdown